fineturi si greturi


mai tineti minte cand eram mici si aveam dileme? sau na, poate voi erati puri si nu aveati… io mi-ai adus aminte cand ceea ce-mi marca existenta era daca e mai misto sa ai lantic subtire sau gros. pur si simplu nu puteam sa debalansez argumentele in favoarea unuia. intr-un fel, ala subtire era „finut”, trebuia sa se vada greu pe sub guler, ca si cum modestia maximala era „eu nu am… bine, am, dar nu vreau sa se vada (blink-blink)”. pe de alta parte, alea groase erau mai masculine, senzatia de putere fizica si financiara iti dadea buna-dispozitie dimineata iar sex-simbolismul uitatului in oglinda cand ieseai din dus era suprem. in amanunt, stiu ca era si o mare batalie intre aur si argint. pfaaa, ce de probleme mai erau in lume…

apoi dilema s-a intins ca o molima. tineti minte cand cel mai trendy lucru era sa ai cel mai mic mobil din lume? tin minte si acum un anume tip de Motorola cu clapa, printre primele in care nu mai intra toata cartele ci numai sim-ul. ala a fost moartea Startac-ului, o senzatie de telefon care devenise cultura. apoi a fost T28-ul de la Ericsson, display verde, nebunie. acum in schimb, telefoanele trebuie sa fie mari. na, internet, youtube, facebook, concerte manelistice, toate trebuie sa se vada pe un display aproape cat cel al Sportului meu alb-negru de acum vreo 20 de ani. cu masinile, cu femeile, cu apartamentele, toate ne ridica acelasi tip de dilema: mare sau mica? fetelor, voi ce ziceti?:)))

ps: n-am purtat lantic in viata mea. am avut un cap de drac la gat in perioada in care purtam tricou negru dar era pe un siret de piele. nu aruncati cu oua in narator!

Reclame
 1. o sa-mi amintesc…

 2. la mine e mai simplu, din principiu sunt impotriva a ce este la moda, asadar alegerea e mai simpla ;-)

  • mtranda
  • 18 august 2009

  Tu vorbesti ? Cu Blackberry ? Iar eu daca vrei sa stii, am avut nokia 7110 care avea display cat un televizor inainte sa existe display-uri cat un televizor pe telefoane. Chiar asa s-a exprimat o colega de clasa: „mama, te poti uita la televizor pe asta”. Ce mandru eram. Si sa vezi cand jucam snake in retea (prin infrarosu) cu un alt prieten ce avea si el 7110. Ehe ce vremuri.

  Iar de T28 chiar mi-am amintit acum cateva zile (bine, saptamani) in timp ce ma uitam la cypher, si mi-am dat seama ce telefon misto a fost ala.

  Ah, si n-am avut niciodata nici o bijuterie. Dar daca e sa aleg, prefer argintul.

  • Anicatza
  • 6 octombrie 2009

  traiule m-ai termenat, rad de una singura in pustia australiana.

 3. Salut , am avut lant gros , primit cadou , dar mi-a fost furat , mie imi placea dar am avut si pareri contra , telefoanele mici nu mi-au placut si nu-mi plac , prefer un jeep vs tico , in primul rand pentru siguranta , nu-mi plac casele mari , as inebuni sa am 20 de camere , probabil as inchiria 17 din ele . In schimb imi plac constructiile grandioase ,ge Casa Poporului .

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: