when in Rome…


cum incep lucrurile sa se miste asa intr-o viteza superioara celei in care activez io, nu-nteleg. de fapt, nici nu imi bat capul sa inteleg. cel mai probabil ma gandesc ca fiecare isi urmeaza un traseu mai mult sau mai putin influentat de soarta si instinct. dar din ciclul „am trait s-o  vad si p-asta”, in weekendul trecut mi-am maritat o „fosta”. zic „mi-am” pentru ca nu stiu de ce dar am avut un puternic sentiment ca pe langa meseni, nuntasi sau cum se numesc ei, era acolo un grup de presiune in care m-am simtit tare implicat.

contextul era urmatorul: Melody ca si locatie, fuste scurte si vaporoase pe damele tinere si rochii cu paiete pentru cele cu gleznele mai trainice, domni la costum, un ansamblu orchestral de muzica si voie-buna din care s-a remarcat un MC care stia cu vocea, clarinetul si mandolina, cei doi miri frumosi si noi. noi insemnand sora (frumoasa bruneta Ana cu al ei Cedric frantuz si alura de Robbie Williams, fratele Leo cu a lui vietnameza frumoasa si excelent-dansatoare-de-muzica-folclorica-dobrogeana), parintii Andrei (za braid) et moi. ca-cam-asa s-au petrecut si discutiile, in stanga in engleza si in dreapta intr-o franceza aproximativa.

si-a fost bine. am dansat, am chiuit, am pus tara (tarile mai precis) la cale, am pupat mireasea parinteste pe frunte si m-am bucurat pentru ei incercand sa acord cat mai putina importanta unui sentiment de nostalgie. dar cum bine a zis tanara vietnameza: „…. act like in Rome”.

Reclame
  1. mda, nasol

  2. mda-ba-nu ;))

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: