implinirea neimplinita


ieri a fost o zi. acea zi care iti intareste sentimentul ca there will be a time cand ti se va intampla ceva memorabil. ieri a fost o zi care mie mi-a lasat un sentiment de implinire neimplinita. desi blogul pentru mine e o unealta pentru posterioritate si pentru mine personal – ca nu cumva sa uit astfel de momente (sau ca sa le localizez mai bine in timp si context), nu voi detalia de data asta „pe concret” discutia de ieri. not yet. cert e ca spre seara m-am intalnit la „un suc” (caci asa i-a ramas numele) cu niste oameni pe care ii cunosc mai mult sau mai putin, dar cu care am lucrat de un timp, am lucrat bine si ale caror pregatiri/intentii si capacitati sunt sigur ca sunt printre cele mai bune. unde mai pui ca vin din acea zona sociala care pe mine ma gadila cel mai mult.

acesti oameni mi-au facut o propunere mai mult decat onoranta. o propunere care ma obliga (nu fata de ei ci fata de oameni, asa, in general), care ma solicita si care ma responsabilizeaza nemaipomenit. o propunere care inseamna o functie (inalta) in stat. implinirea vine de aici. de la faptul ca din multi alti oameni pregatiti, toti s-au gandit si au decis sa ma propuna pe mine. ca poate nu ma asteptam ca in aceasta zona sa am prieteni, oameni extraordinari (si stiti ca io-s egoist la cuvinte mari) care sa ma sustina asa cum m-am simtit sustinut ieri. neimplinirea vine din faptul ca acesta functie presupune niste concesii, niste departari fata de altceva, ceva care mie imi place foarte mult, poate cel mai mult.

am un precedent legat de job-ul pe care l-am refuzat la Bruxelles. dar cum le-am promis, ma voi gandi apasat la decizia mea. multumesc!

Reclame
 1. Pai, succes in luarea deciziei! Indepartarea poate fi apropiere de altceva…

  • vera
  • 15 mai 2009

  Tocmai ma gindeam ca R. nu ne-a scris sa ne spuna ce ai spus. Intrucit eu am insistat cel mai tare si constant sa iti propunem chestia, tot eu te rog (nu conteaza cine sint) sa chiar te gindesti de 15 ori.
  Dar DA, evident, compromisurile sint acolo. Intrebarea e doar daca poti controla pina unde si daca, atunci cind totusi faci compromisul, binele final nu e mai mare. Dar STIU ce zici, e o forma de a accepta ca scopul scuza mijloacele.

 2. hihi, eu stiu cine esti, ocazie cu care mi se mai confirma ceva, si anume ca you are „the EYE”:) (asta fiind doar o impresie de-a mea mai veche). sper sa te intalnesc zilele astea cu ocazia.

  • vera
  • 19 mai 2009

  Pai, evident ca ne intilnim cu ocazia. Dar de ce sint eu ‘the EYE’? Si ce inseamna the EYE in acest context (suna ca CIA). Nu fii imputzit; sa nu ma tzii pina simbata, ca nu poci dormi (the EYE nu se inchide).

 3. @Fluture, merci, e bine ce zici:)
  @Vera, nu e CIA domle, e de bine. nu merge sa-ti explic da’ ia vezi tu :) ca am dreptate!

 4. btw, maine voi avea toate raspunsurile.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: