azi: politica


dap, e curva. dar noi suntem niste viciati, si chiar daca nu mergem la curve, ne dam cu parerea. la fel si cu subiectul in cauza. ca „tot romanul se pricepe la fotbal si politica” nush daca e vreun proverb dar e fals. fotbal nu mai avem de vreo 15 ani (si-atunci creca a fost o exceptie) iar la politica… avand in vedere cat injuram de 20 de ani, inteleg ca totusi nu ne pricepem.

tarisoara noastra ar trebui sa fie cunoscuta (macar conform media) drept tara aliantelor imposibile. a fost pdsr+punr, psdr+prm, psd+pc, pd(l)+pnl, din fsn s-a facut psd si pd, acum ne guverneaza psd+pdl si daca pnl vrea la guvernare, exclude varianta pdl, deci va fi pnl+psd. nu mai zic de udmr ca nici acum nu mi-e clar cu cine sunt prieteni; poate cu o raul, o ramul, o brad frumos (stiti ca in limba romana, se spune un brad frumos). nu stiu ce inseamna dar cred ca se potriveste expresia aia matematica cu n luate de cate k.

migratia politicienilor este iarasi destul de definitorie pentru poporul roman. „convingerile” celor care au intrat in politica au fost „razgandite” ba de guvernare, ba de afaceri, ba de compromiteri, si nu in ultimul rand, de „doctrina”. desi, oare cati cetateni-alegatori or fi citit un statut de la vreun partid d-asta, important, asa?

au plecat png si prm. au plecat pa, un lucru destul de sanatos si oarecum previzibil. extremistii au un varf si apoi se ineaca. sper sa nu fie neam cu pasarea phoenix. mai ales ca in timp de criza cica ni se scoala asa niste sentimente de masochisti si avem nevoie sa fim sclavi.

acum avem pe micutul titulescu si iubita daciana (care parca e nume de competitie ceausista), pe fotomodeala-fata-lu-tata-leantza si alti tineri cu trecut necomunist si cu pretentii de functii in stat sau comunitate. daca ar fi totusi dupa mine, io i-as sustine pe toti. macar am fost colegi de generatie si poate ei au avut banane pe sifonier cand erau mici si nu le e la fel de foame cum le e astora batrani.

…si acum o sa trag aer in piept si o sa mai scriu un post despre lupta pentru presedintie si moguli dar dupa ce ma duc sa fac un pipilica pe subiect.

  1. unde sa te mai bagi si tu sa’i sustii pe toti. stai in banca ta ca i „l’a dat” prigoana pe hororius lu’ leantza s’o ajute. a venit special din satele unite pt asta. situatia e supt control, nu te deranja.

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: