fuckultatea si fratilii ei, masteru’


reiau umpic situatiunea cu exmatricularea. azi, de la Cami, colega in situatie similara si cu cel mai lung par de-a vazut veatsa mea, aflu noutati via telefon mobil. ca cica, propunerea de a fi exmatriculati nu ar fi din cauza faptului ca nu ne-am sustinut disertatia CI din cauza faptului ca foaia matricola este incompleta. buuun. pan’aci sa nu le dai dreptate? le dai!

acum zic. examenul la care nu am eu nota… l-am dat! ba chiar am luat si o onorabila nota 9, dupa spusele profului. doar ca… a uitat sa-mi treaca nota. ocheeei. no problem. mers impreuna cu Cami la el dupa vreo 2 saptamani (actiunea se petrece in anul de gratie 2006), „dom’ profesor, stem noi, oropsitii…”; „-ah, da, va recunosc, uite cum facem, iete Communicatorul meu, treceti-va numele si grupa aci si am eu grija sa se rezolve problema”. mission accomplished!

dar totusi nu! aflu azi (n.a. 14.10.08) ca noi in continuare nu avem acea nota trecuta iar doamna/domnisoara/duduia secretara ii spune Cameliei: „faceti dvs ici colea o cerere cum ca doriti continuarea studiilor si mergeti la restanta care va va costa 200 Ron”. „-200 Ron??”; „-pai domnisoara, dupa ce ca va oferim oportunitatea de a nu fi exmatriculata…”

ah, pardon!

Reclame
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: