vuzave des petits seahorses?


dragule,

am fost cu copiii intr-un loc mult mai tare decat la Zoo. nu stiu cum au pus micutii manutele pe un tranzistor in dulap, cert e ca au auzit intr-o reclama ca ar putea sa gaseasca ce doar pe descopery au mai vazut. drept pentru care, am pus camasutele neapretate, ciorapeii 3sferturi si-am plecat cu mic – cu inchipuit, la Real. dupa ce politicos am dat „buna ziua” la toate doamnele casierite, am intrat direct la raionul peshtivore si alte acvatice. Vladut ne-a dat mici emotii cand s-a ascuns intr-un cos de gunoi dar l-am gasit repede ca l-a auzit cineva cantand „if you’re happy and you know it”. Danut a luat un dulap in brate si a inceput sa strige „aici m-am nascut eeeeu” dar l-am luat repede de acolo. eu bineinteles ca m-am oprit sa cumpar mere (of, nu mai sunt mere cum erau odata) si ardei iute dar d-asta nu aveau decat murat si la borcan… cine sa-l deschida?

si-am ajuns intr-un final la Mr-cel-mai-greu-de-prins unde copiii au facut ca pestele iar pestele nu a facut ca copiii, scuza-mi cacopilofonia. din pacate nu mai aveau caluti de mare, cica e foarte suparat seful de raion ca au venit numa copii care „nu reprezinta putere de cumparare”… drept pentru care au luat calutii si i-au dus la departamentul „sport>echitatie acvatica” dar nici acolo nu au rezistat mult ca au sarit pe raftul de bodypainting si-au ajuns model de rochite si blugi trendy.

asa ca dragule, ma duc maine sa-i recuperez ca au vrut sa ramana sa deseneze cum vad ei Real-ul, asa ca au cerut timp, toate cerealele, cariocile, un mesh de 20mx20m si un dulap pentru somn.

termin imediat marul si te pup. elu

Reclame
  1. Eu ti-am zis ca intr-o buna zi o sa vreau sa-mi faci cunostinta cu elu. E o dulce. De-a dreptul. Parol.

  2. un prim pas e facut. ea te stie deja;)

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: