azi: liderii de opinie


nu stiu cum fac dar parca nimeresc taman emisiunile TV pe care n-as vrea sa le vad. cum preconizam, mare tam-tam ma asteptam sa se faca azi pe tema paradei gay. dupa ce cu greu m-am abtinut sa ma reimprietenesc cu un id de messenger pe care il am in lista si care defileaza cu statusul „daca homosexualitatea e un lucru normal, de ce daca am fi toti homosexuali in 100 de ani omenirea ar disparea??”, nu am mai reusit in schimb sa raman fara replica la Mircea Badea si a sa emisiune – probabil in reluare – de azi dimineata. tre sa precizez ca da, emisiunile lui ma fac sa rad. ma fac sa rad la fel cum ma facea acum vreo 10 ani sa rad Vacanta Mare si la fel cum rad si azi la bancurile cu blonde sau cu handicapati. rad si atat. nu le iau ca pe modele de atitudine. ce mi se pare insa deranjant la acest individ e ca sub umbrela „aceasta emisiune este un pamflet”, el face judecati de valoare si, in mod evident, unele din lucrurile pe care le emite in acel spatiu media (pe care cineva i-l pune la dispozitie) sunt receptate acasa ca fiind modele de atitudine si comportament. inteleg ca nici pe bloggeri nu-i are la suflet dar l-as incuraja sa-si faca un blog pe care sa-si sustina ineptiile. altfel, intre noi nu poate fi decat bariera – tu le spui, noi iti atragem atentia pe forum, tu raspunzi selectiv prin apelative si filmulete cu tine dand picioare in pereti – asta in cazul in care cineva vrea sa te caute mai in serios. maxim respect!

si sa nu uit ca sa nu-ti mai aloc spatiu gratuit pe blogul meu gratuit, daca tu traiesti cu impresia ca parada gay e o propaganda iar copilul tau la prima deceptie in amor se va reorienta sexual (btw, de ce nu iei in calcul ca ar putea fi gay nativ?:), ca homosexualii doresc sa se casatoreasca si sa adopte copii ca fitza si ca educatia unui copil intr-o familie gay ar fi de „doamne fereste”, iti sugerez cu tot respectul ca daca ai coaie de heterosexual-homofob, sa scoti genul programului – pamflet din schema si sa ne zambim pe holul tribunalului ca tot te lauzi ca esti procesoman.

  1. hahahahahahaha

    • Dana
    • 26 mai 2008

    si uite cum aflam si cu cine (nu) votam, a propos de ce ziceai aseara:

    http://www.notoriu.ro/news/unii-candidati-la-primaria-capitalei-ar-cununa-gay.html

  2. Ehh, n-am nimic cu homsexualitatea, ca na, nu le face rau lor, altora sau mie, dar mi-e putin scarba de prostia de care dau dovada ambele tabere. Si astia pro si aia contrahomosexualitate scot la inaintare niste specimene ce sunt dezagreabile, indiferent de orientare. Vor sa-si faca marsh, sa-si faca, nu-i problema. Vor niste drepturi, ok. Dar sa-i vezi ca se plimba ca niste panarame si se plangi si fac si dreg… Adica aceste actiuni sunt stupuide ca exprimare, indiferent de cine le-ar face. Iar astia cu noua dreapta… pfff… alte specimene idioate. Cu gay-ul ala care s-a vindecat. M-a dat pe spate.

    Multa lume considera homosexualitatea o boala. Eu stiu ca boala e ceva ce face rau, tie, mie sau unei terte persoane. In momentul de fata nu vad astfel situatia :). Oricum, omul este penibil prin definitie, dar e important cum se modifica mentalitatea pe parcursul vietii.

  3. pai da, dar remarci specimenele pentru ca sunt putini oameni la mars, pentru ca media privilegiaza specimenele pentru ca au mai mult potential de scandal. iar specimenele sunt si ele oameni, si oamenii ti se pot parea de prost sau de bun gust. si mai e si un cerc vicios, ca daca vezi specimene la tv, crezi ca parada e pt specimene, si cum tu nu esti, nu te mai duci.

  4. Asta cu pamfletul e un fel de „Get out of jail free card” ? Ca n-o stiam. Deci, zici ca e pamflet si gata, te-ai scos. Cred ca-mi pun si eu disclaimer pe blog, ca sa pot sa injur mai cu spor :D

    Iar legat de homosexuali, ii tolerez. In aceeasi masura in care tolerez si heterosexualii. Adica imi e indiferent, este dreptul lor, sau al celorlalti, sau al meu. Ca sa nu zic ca am vazut o fatuca (da, pot sa-i zic lejer fata) pe antena 3 la un moment dat, care era transsexual de fapt, isi facuse operatia, si pot spune cu mana pe inima ca era mai femeie decat 90% din specimenele pe care le vad pe strada. Intr-adevar, nu stiu in ce masura as VREA sa stiu ca a fost barbat inainte. Desi sunt constient ca se nasc si oameni cu anomalii de acest gen. Pur si simplu sunt femei, in corp de barbat (sau invers). Pe de alta parte este dreptul ei sa spuna sau nu.

    Deci am acoperit si asta. Dar parada gay, o consider oarecum paradoxala, pentru ca vor sa fie tratati ca egali, iesind in evidenta. See the irony ? Adica eu nu ies in strada sa-mi manifest heterosexualitate. Dar ei ies pentru a fi acceptati. Ei, cei de la parada, nu ei homosexualii in general. Nu am nici o problema in a lucra alaturi de un coleg homosexual, sau de a iesi la o bere cu unul chiar. In fond, este inainte de o persoana cu orientare sexuala, o PERSOANA. Dar are rost sa afirme in gura mare orientarea ? Si drept dovada, tot mai putini se duc la parada. Lumea incepe sa-i accepte totusi.

  5. pisi, saliu, mi-era dor de matale.
    punctual. ca se duc tot mai putini la parada nu e o dovada de normalitate si acceptanta. e o buba. dar nu mai discutam de lipsa de implicare a romanului…
    asa.
    parada deci iesire in evidenta pentru tratament egal nu e paradoxal deloc. daca ar fi ca tine, utopic ce-i drept, ar insemna ca societatea civila (activa) nu ar mai avea rost nicaieri. manifestarile astea nu sunt pentru tine, cel care nu are o problema in a bea o bere cu un gay. daca toti ar vedea mai intai PERSOANA in orice partener de discutie, am lasa pe drumuri niste milioane de ongisti worldwide:) deci, da, cred ca e firesc sa se faca o parada.
    … cat despre manifestarea heterosexualitatii tale… hm, hai sa te vad daca nu ai iesi in strada daca atunci cand te pupi cu mandra ta vine unu, te scuipa si-ti striga „heterosexual nenorocit ce esti!”

  6. Apropos de ONG-uri, ma intreb ce e nevoie sa faci ca sa infiintezi un ONG pt protectia animalelor. Dar nu genul ala de ONG care sa se bata cu caramida in piept, ci unul care sa poata obtine finantare mai departe pentru infiintarea unor centre de urgenta pentru animale (clinici veterinare, gratuite, in special pentru urgente ce implica animalele fara stapan) si macar o echipa, doua de teren in fiecare oras (ceva gen ambulanta, dar fara nino nino)

    Daca nu ma insel, SMURD a pornit ca ONG nu ?

    • Octav
    • 26 iunie 2008

    Ma bucur sa vad ca ai o audienta selecta, T. Daca ar veni mai multi hetero decat vin deja la mars, nu cred ca ar mai fi deloc un mars al homosexualilor, caci deja noi heterosexualii suntem circa jumatate. Anyways, eu cred ca e important ceea ce se intampla si anume faptul ca violentele au disparut (in lipsa sponsorizarii lui jiji). E foarte important si faptul ca publicul s-a relaxat si oamenii de la balcoane, in loc sa arunce cu oua, au facut cu mana si au zambit la cei din mars.
    Dar pana la urma mergem la parada din Amstedam au ba?

  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu