am fugit de-acasa


… nu dupa ce am lasat un bilet, in care sa-mi exprim parerile de rau fata de surpriza pe care o vor avea ai mei dimineata cand imi vor constata lipsa.

dar cum a decurs…

nu stiu motivul, cert e ca l-am sunat pe Gulie intr-o seara si i-am propus sa mergem la Costin acasa, sa ne destrabalam la discoteca. o singura problema. Costin statea in Otopeni iar ceasul sa fi fost vreo 11 seara. buun, zis si facut. am intrat tiptil in casa ca sa-mi fur din economiile pe care mi le tineam intr-o cutie de lemn, alaturi de singura scrisorica de amor de la o gagica miloasa, am scris biletul si ne-am oprit pe gard in fata blocului sa facem plan.

am reusit noi sa oprim un autobuz care batea in retragere si care pentru parca 5mii de lei, ne-a transportat pana la Academia de Politie. iar de acolo, inarmati cu tigari, pornim pe sosea spre Otopeni, in delirul soferilor care treceau pe langa noi. si, in murmurul mai de dulce, mai de familie a lu’ Gulie, am batut cale de cati kilometri or fi pana la discoteca Acapulco* (oare?) din Otopeni. nu ne-am mai dus noi la Costin din frica de ulita cu caini si mama inarmata cu matura. deci, direct la gagicareala si Coco Jambo. mi-aduc aminte ca am inceput cumintei cu Coca Cola si, mai spre dimineata, am facut gestul suprem de rebeliune si am baut o bere.

5 dimineata, se inchide discoteca, pleaca interlopii si, odata cu ei, cei 2 copii minune ai Bucurestiului. ne oprim la 5jumate fix in poarta la Costin. care, normal, face ochii mari cand ne vede noua ochii mici si ne invita prietenos sa ne culcam in camera cu soba.

 LE: mi-am adus aminte: Casablanca!

Reclame
    • Octav
    • 30 iulie 2008

    Era misto discoteca aia din Otopeni, am fost de cateva ori si eu pe acolo. He he, ce vremuri…

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: