sa nu uitam de unde am plecat…


cum adica? bai perversilor… adica…? mda? biiine.

asta e o tampenie. de fapt, ce inseamna? si de ce e univalent? adica, unu’ care s-a nascut bogat si ajunge intr-un fund de tara, uitat de lume si nacajit nevoie mare, ii zici asta? nu.

morala asta sateasca a noastra parca e un arc. cum i se pare cuiva ca te-ai cam dus, cum vine cu o vorba d-asta de duh si te trage „inapoi de unde ai plecat”. si uite asa, faci tu fitness ca idiotu’, febra musculara si alte cele in incercarea de fapt de a te desprinde de la glie (cred ca se zice). incep de fapt sa-mi dau seama ca vorba asta ar fi avut mult mai mare impact dar si mai mari efecte negative daca ar fi facut parte din decalog. chiar, oare cum ar suna „sfaturile batranesti” intr-o societate care nu e dominata de credinta? „noi, majoritatea, consideram ca nu ar fi frumos sa…. dar respectam diversitatea si iti incurajam in acelasi timp initiativele individuale”. haha. ar fi tare. parca prea il folosim pe Dumnezeu ca sa dam in cap la altii cu el. ar fi tare ca daca te prinde Politia sa te aresteze pentru port de Dumnezeu contondent.

si din nou nu pot sa nu ma gandesc cum o sa fiu io batran si-o sa regret tot ce scriu acum, „ca eram tanar si n-aveam minte”…

Reclame
  1. cu toate astea, in toate piticoatele exista nesansa „te intorci la start”:))

  2. scrie si nu regreta:))

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: