setting my mood


da. acum in taxi venind acasa mi-am dat seama ca experientele pe care le dobandesc sunt influentate in primul rand de starea care le precede. e clar ca daca-mi dau cu usa de la lift peste deshte intr-o zi cand sunt plin de voie buna, posa fac misto si sa scriu pe blog cat de fun a fost. in schimb, daca va fi cireasa de pe tortul aniversar al unei zile complet proaste, nu o sa-mi pot scoate din minte mult timp gandul ca „de ce mi se intampla toate astea numa’ mie”. chiar la un nivel mai de suprafata, pot spune ca fara sa ai un mood anume dar ca o joaca de-a cercetarea, incearca sa-ti propui intr-o zi sa vezi daca oamenii de pe strada sunt tristi si in alta zi, sa vezi daca sunt veseli. mie mi-a iesit o chestie misto din experimentul asta.

in alta ordine de idei, o alta revelatie pe care am avut-o de data asta cand bagam cheia in usa, a fost ca eu sunt un om care judeca faptele si nu omul. dada, stiu, si tu. ok, poate si tu dar nu toata lumea. clar nu. si chiar si dintre cei care zic „si eu”, la unii voi avea dubii:) buuun. drept pt care, imi dau seama ca: nu pot fi un bun patriot, prieten, iubit, tata, coleg, cunostinta, duh sfant. nu va conta ca-mi esti best friend ever daca taman mi-ai comis-o. nu o sa tin niciodata cu nevasta daca soacra are dreptate. e clar? ok.

de ceva timp imi tot setez dispozitia. eu reusesc sa-mi mentin setarea pana la primul contact (fizic sau mediat) cu un om. voi?

    • dianette
    • 10 ianuarie 2008

    nu stiu. cert e ca-mi setezi mie uneori dispozitia. ;)rau nu e. azi sunt mai vesela. se observa. nu ?

  1. mm.. asta s-ar putea rezuma prin „contextul care influenteaza continutul”. adica un continut galben arata verde intr-un context albastru si portocaliu intr-un context rosu.

    ..and it’s true.. nimic nu inseamna nimic. lucrurile doar sunt, iar noi le dam sensuri si semnificatii. ..iar daca in padure cade un copac pe care nu il vede nimeni cazand, el chiar a cazut? :)

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: