pac ou pac-pac


observ citind bloguri cat de usor se arunca lumea cu capul inainte la jocuri periculoase. care mai de care gaseste mai inedit sa-si faca publice fanteziile, sa spuna pe cine a urat toata viata, sa se joace de-a cine nu e bazandu-se pe principiul ca ce nu-l omoara, il face mai puternic.

nu posa fiu decat sceptic la ideea ca o ea de 19 ani (sa zicem) planifica (de un timp important cat sa fie luat in seama) impreuna cu prietenii blogosferici cum sa-i strecoare puiului ei pe o a doua ea (a treia persoana) in pat. pana aici ne place. ideea e ca el nu va participa la festin decat daca rosteste cuvintele magice si se angajeaza sa faca si el acelasi lucru pt ea, de data asta cu un barbat. colac peste pupaza (deci porno), toata harababura nu este nascuta din fro eliberare secsuala. „it’s just a game”, zice ea. cam asa, sa vedem care are nervii mai tari.

culmea e ca deja vedem on a daily basis genul asta de provocari. pe net, la tv, la radio mai nou, la prieteni sau la prieteni de-ai prietenilor. la fel cum nu inseamna ca in epoca de aur nu se fura, nu se viola si nici handicapati nu existau, nici acum nu inseamna ca, cu cat sunt mai vizibile lucrurile astea, cu atat suntem toti mai capabili sa ni le insusim. cand spui ca esti un jucator, apai tre sa fii constient de faptul ca dintr-un joc (pt unii a se traduce o idiotenie/tampenie/prostie etc) ai pierdut tot. ca dintr-o chestie spusa doar, nu neaparat si facuta, e posibil sa plangi cu nasu-n perna niste luni bune. asta dragii si dragele mele, e un joc pt cei ce pot. pt cei care se joaca fara sa se intrebe de ce se joaca, unde duce jocul si intre ce varste e recomandat. asta e jocul in care daca ea iti cere sa i-o arati, nu stai sa-ti intrebi toti prietenii daca esti in limitele normalului si ce fel de chiloti sa porti. nunu. o pui pe masa si in acelasi timp te gandesti la ceva mai abitir pentru ea.

deci. ca va place, nu-i de ajuns. tre sa mai fiti si pregatiti. cap, ou pas cap?

Reclame
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: