re-belle


tot citesc si ma tot minunez. cum evribadi pune labeluri in incercarea de a nu capata unul. etichetez „corporatist” ca nu cumva sa-mi spuna cineva asta. eu sunt indepedent, eu nu pot sa intru in tagma celor trasi la xerox – cu camasuta alba, puloveras, pantalon negru si blackberry. esti pe dracu’. din aceasta dorinta pe care eu nu o inteleg de a fi „altfel”, iese un mare balci. simt cum parca se reintoarce woodstock-ul, cu tot cu hippiotii care pe langa lupta impotriva razboiului, mai vor sa arate ca nici macar fizic ei nu pot sa arate ca ailalti. si-ajung, io de exemplu, sa nu ma mai uit dup-o femeie frumoasa pt simplul motiv ca ea evita sa fie frumoasa. de ce? cum de ce? pt ca toate celelalte elele cu care ea nu vrea sa semene, sunt frumoase.

as incheia postul aici. nu ca ar avea vreo legatura cele 2 parti (cea de sus cu ce urmeaza) dar despicatul firului in 4 devine o specialitate a casei. asa ca:

incepem sa discutam de „fite”. poate inteleg eu gresit toata harababura in jurul acestui concept. dar iata ce extrag. contestatarii sustin ca „fita” este in special o capacitate (financiara) de a-ti permite mici luxuri (deseori inutile), iar ciclicitatea lor si manifestarea lor publica este de cele mai multe ori invers proportionala cu IQul. si pt ca atunci cand spunem „contestatar” ne referim la cineva cu capacitate critica, subintelegem un om inteligent. acum intrebare, asa, ca sa ma leg de topicul din prima parte: evident, fitele nu sunt o manifestre nesanatoasa. sau nu neaparat manifestarea cat exercitarea lor. ca spui tuturor ca ai fost la spa de 10 ori saptamana asta, e fix problema ta. dar ca pur si simplu ai fost, mie mi se pare extraordinar. acelasi lucru cu coaforul, manichiura, solarul, cosmetica etc. dragele mele hintelectuale… exercitati-va hintelectul si bunul simt si duceti-va sa va rasfatati fara sa va fitositi dup-aia. altfel, n-o sa ajungeti decat niste femei urate si trecute care dupa ce o sa-l recite corect pe Eminescu, o sa le barfeasca pe curvele alea care arata atat de bine la varsta lor dar n-au nimic in cap.

Reclame
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: