azi: gay (friendly)


prideflag.jpg
de data asta nu mai dau statistici. mi-am dat seama ca e mai important sa poti sa ignori statistici decat oameni.

nu cred ca e un trend in a fi gay sau gay friendly. ba, de fapt, contrazic ideea asta. nowadays, libertatile si varietatile sexuale sunt mai prezente si mai tangibile. nu posa zic daca sunt si mai tolerate. cred in normalitatea atractiei sexuale, indiferent de sex. ca aceste libertati si varietati sunt insusite… i don’t care. fiecare e liber (:p) sa decida. sustin existenta lor.

idee. de mult timp ma bantuie acest gand. o promovare a sex-shop-urilor. si nu in primul rand datorita varietatii si spice-itatii vietii sexuale. ci in primul rand ca sa atrag atentia asupra unei atitudini care mie mi se pare contradictorie. pt cine nu stie, sex-shopul reprezinta si un stabiliment de facilitare a accesului la produse strict necesare anumitor preferinte, pe care, de dragul conversatiei, hai sa le numim normale. (paranteza: sex-shopurilor li se interzice sa comercializeze produse care incalca legile statului in care ele isi desfasoara activitatea. de exemplu, sa zicem casete porno cu pedofilie. asta asa, pt cine ar putea sa se gandeasca la asta). ma refer in special la prezervativele pentru sex anal si la lubrifianti.

buun. cu toate astea, societatea care da tonul la noi, tipa ca homosexualii raspandesc sida (!). ei, hai spuneti ca nu-i asa… buuun. aceeasi societate, vede in sex-shopuri, un ochiu’ dracului, un stabiliment care promoveaza orori si orgii de care tre sa ne ferim. sau, si mai bine, nici macar sa nu fim vazuti prin preajma unui asemenea loc. dar sa mai si intram…!

ei bine, eu cred ca daca cele doua atitudini ale acestei minunate societati s-ar intalni, cu putina gandire, ar realiza ca sunt contradictorii. catch my drift?;)

in concluzie, am prieteni gay. nu sunt nici mai mandru nici mai putin mandru de ei decat de cei straight. si da, in caz ca mai aveti rezerve, sunt inca virgin din anumite puncte de vedere. dar daca o sa vreau sa ma razgandesc, sa nu va aud!:)

Reclame
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: