astazi: edvartaizing


de mult asteptam subiectu’ asta si multe patanii mi-au tot facut cu ochiu’, care mai de care sa ma traga de maneca sa ma ‘nervez.

concluzia: la Romanica, agentiile de publicitate (generic vorbind acum, zau) sunt de cacat. de fapt, oamenii in general sunt de cacat si impacheteaza acest produs in pretentii ca sa-l faca mai scump la CV.

trec foooarte rapid in revista evenimente la prima aducere aminte, fara sa sap prea mult in memorie ca sa nu ma lase inima. asaaa: olimpiadele comunicarii – o metoda calificata de furt de idei si recrutare care incalca grav orice lege a concurentei, academia Leo – acelasi lucru, McCann Mentorship – locul unde juriul dupa 2 saptamani spune ca nu a mai avut timp (sau chef) sa citeasca rezolvarile briefului, interviul cu cele 4 agentii de top (la acel moment) ai caror reprezentanti spuneau ca nu ar mai trebui sa facem publice pitchurile la clientii mari si mai nou, toate mini campaniile de awareness (ca altfel nu pot sa le zic) de genul AdFel, AdIdea sau altfel spus, copii care va plictisiti acasa, nu uitati ca noi existam si ca nu prea avem timp sa nastem idei asa ca am lansat un concurs unde posa castigi un mega-super stick de memorie daca propui o idee geniala.

bla-bla stiu ca mai sunt si agentii serioase care fac treaba buna, isi motiveaza angajatii, mai castiga un premiu cinstit, bla-bla… eo doar ma-ntreb cati dintre pretendentii care au terminat faza tezelor si olimpiadelor pe faza de sector sunt constienti ca prin implicarea lor in astfel de pseudoevenimente nu fac mai bine societatii decat daca ar planta un copac in spatele blocului.

poate ca de fapt e o chestiune de morala. poate azi sunt mai frustrat decat de obicei. dar ma doare cand ma uit ca exista bani pentru asemenea evenimente, pt genul asta de „recrutare” si ca dup-aia ne laudam ca am facut o „lucrare” in care am zis „batman-batman”. stetsi penibili!

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: