…si nu am mai dat „bid” pe ebay de 3 zile!


cand sa zic si io aceste cuvinte care ma doare, iar am gresit.

stau, stau, inghit in sec, imi mai gasesc de lucru, mai aprind o tigara… nu, nu pot sa rezist, deschid siteul cu pricina, ma loghez si… adio bani de revelion. o sa fiu in scurt timp posesorul unei colectii impresionante de lucrari semnate Tarantino.  si istoria advertisingului american pe dvd. in cantitate 2, caci am de facut un cadou.

nu exista actiune mai proasta decat sa-ti faci cont pe siteul asta si sa-ti tii banii pe card. adica ma rog, sa nu-i prea tii. si eu care credeam despre mine ca pot sa fiu baiat calculat si sa rezist tentatiilor.  dar cuuuum? cum sa nu-ti curga baluta cand vezi ca posa ai si scenele care au iesit la editarea finala din Kill Bill? cum sa nu iei toata seria Twin Peaks cand iti dau pe langa dvd-uri si harta orasului, tricou, jucarica Laura Palmer si cartonase „collectibles” cu tot cast-ul? haa?? ca sa nu mai zic de cutiuta de lemn de mahon in care mi-au venit cartile de joc. si nu oricare, alea cu care se joaca poker prin Vegas.

… si mai vreau sa adresez calduroase strangeri de gatlej pe aceasta cale domnului Razvan. dar pe de alta parte, il compatimesc, pt ca stiu ca si el este in aceeasi situatie ca mine. hihi.

anyone pt toata seria Millenium? going once…

  1. hmm, ce-i millenium? oops, dunno ;))

  2. Desi situatia pare dramatica, este o chestiune convenabila,
    obsesiv-consumerista, plina de pasiune si nervi, dragoste si tastatura. Si ca intr-un film horror de cat. 3, pasezi virusul si te dezumanizezi placut, la tine in casa, alaturi de sute de obiecte partial inutile ..dar al dracului de dragutze!
    Viva ebay, viva s-apuci sa-l iei!

    Ps: Suntem alaturi de tine, trup, suflet si card!

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: