sharap si dormi cu mine


din categoria „de-ai fi tacut, te-ar fi citit copii mei la pubertate”, astazi, unul dintre cei care nu s-au abtinut si au dat frau liber porumbelului anarhic. umbla vorba pe mai multe bloguri – deci ar trebui sa stiti, ca io link sa-i fac trafic nu pun – despre „iesirea” (io i-as spune „iesirea din Europa”) baietului care doarme prost si viseaza ce merita, vizavi de tigani.

nu mai comentez desi imi vine. dar am facut io asa o-ncercare de legamant cu moa insumi sa nu mai citesc articole despre jiji, iri si moni, cichii sau mai stiu eu ce… iar tu, dragul meu bloagger, completezi minunat un spectru pe care credeti-ma, chiar ma chinui sa-l ignor. dar nu pot… nu pot pt ca vreau ca la un moment dat sa posa ma duc pe stadion fara sa ies cu ajutorul jetului de apa, sa march pt diversitate fara sa primesc biletele cu caramida, sa beu un suc intr-o strainatate si pe masa respectiva sa nu fie scrijelit „pula – cutare a fost aici” etc. si cred ca prin modul tau de abordare a problemei, prin ce si cum comunici tu pe spatiul tau privat dar public numit blog, instigi la violenta si, fara sa ne apucam sa ne batem in „de ce-uri”, meriti sa fii tras la raspundere, la jug, pe roata etc (hihi). mai multe explicatii pertinente pe Jurnalul Editorialistic de Groza.

eu cred ca tu de fapt faci parte din acei romani primitori, bucurosi de oaspeti care te invita in casa, iti dau un pahar de apa rece si dulceata de nuci verzi. ba mai mult, te-ntreaba daca n-ai vrea si o cafea. dar tot tu, pelerinul, ce faci? le futi nevasta. pai zau asa, e frumos?

 ca sa revin la motivul pt care m-am hotarat totusi sa scriu… frica. de frica pt ca nou-promovatul „coshmarel” se pare ca face parte dintr-o comunitate destul de reprezentativa pe blogosfera mioritica, unde ai sai amici si poate sustinatori, sunt trecuti „hot” sau „what’s new”. si le fel cum am dat si io click asa o sa mai dea si ‘jde copii rebeli si manipulabili care o sa vada in generatia „la peluza e mai marfa” ca fiind singura metoda de izbanda.

pana acu un timp, imi doream sa ies, sa ma izolez de acest gen de comunitati. m-am sucit: vreau sa iasa ele din mine. pt ca eu sunt binele si eu voi sta in dreapta soferului! plecaaati a-ca-sa!!!

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: