apelul la diva.nitate


nu e fascinant cum toata lumea cand da de belea sau cand isi doreste ceva ce pe propriile puteri nu poate obtine, o da cu Doamne-ajuta?

io Dumnezeu sa fi fost, le-as fi dat un semn tuturor. arrrgggh… eroare… refuzat… ceva. hihi, macar aia deveneau mai buni credinciosi…

imi si inchipui cum se duce Banel inainte de meciu’ cu Arsenal si zice „Doamne, Tatuco, sa moara familia mea, deci daca-mi dai putere si intelepciune sa ma leg bine la sireturi, sa-nnebunesc daca nu vin dup-aia cu juma de prima si-o dau la biserica…”. sau aia cu Loto. cum se pune potul mare, cum auzi pe la televizor: „daca ma ajuta Dumnezeu sa castiiiig, o parte din bani, nu, jumate din bani, ba nu, 70% din bani o sa-i dau la aziluri de batrani sau centre de copii”. sa mori tu ca asa o sa faci!!? io ii si vad pe concetatenii mei cu valiza cu fro 2-3 milioane de euroi in fata la Casa Sperantei… „Buna ziua, i-am promis lu’ (face semn din cap spre cer)… ca va aduc banii astia. sa se bucure copiii…”

Agnostically speaking, ma-ntreb… cum dracu’ (hihi) sa te rogi sa-ti dea? pai nu TE-a dat deja? a facut poc din degete (Darwin dormea in ziua aia, el nu stie) si TE-a creat. dupa care, logic, ti-a dat un sut in cur si ti-a zis „de-aci te descurci hombre!”

asa ca, jessico albo, pusichet doalelelor, clairo forlanco, angelino… fac apel la diva-nitatea voastra… io nu vreau sa-mi dati, io vreau sa-mi luati, sa ma scapati… sa ne gasim fie si pe lumea ailalta… luati AMINte.

Reclame
  1. un sondaj recent CURS a scos la iveala ca cca 70% dintre romani NU se duc la teatru, opera sau cinema iar 90% dintre ei DA, se duc la biserica cel putin o data pe luna.
    cu Dumnezeu inainte!

    ce muzica o asculta?

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: